MR. SUSHI ZEVENAAR

Recentebeoordeling


3 sterren uit 455 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Zevenaar. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 19:34 at this moment im waiting over 2 hours thy dont oick up de phone. never ever again mr sushi
6 sep 2022 om 18:39 Sushi was lekker. Rijst viel wel snel uit elkaar bij dippen in sojasaus.
4 sep 2022 om 11:08 Wij hadden sushi besteld en eten was oud en het stonk naar vis en vis wat stinkt is rot en de zalm was half gaar half rouw niet best niks opgegeten zonde van het geld
3 sep 2022 om 20:49 Was van te voren al aan gegeven dat ze bezorging langer ging duren, geen probleem dus. Ook een vriendelijke bezorger! Wel jammer dat mijn order niet klopte..
30 aug 2022 om 8:16 Bezorging prima. Exact op de afgesproken tijd. Maar de sushi leek niet vers. Erg droog. Nori taai. Tonijn grijs van kleur daar heb ik me niet eens aan gewaagd. Voor ons eens maar nooit weer
23 aug 2022 om 22:27 De sushi rollen waren lekker, maar die pokerbolw was niet lekker. Het was koud en duurde zo lang voordat me eten had.
21 aug 2022 om 20:53 Voor mij de laatste x geweest dat ik hier heb besteld!
18 aug 2022 om 21:22 Hele snelle bezorging! Sushi was erg lekker en goed gemaakt!
6 aug 2022 om 21:45 Erg lang moeten wachten op mijn eten, meer dan 70 minuten voor een vrij kleine bestelling. Gyoza waren niet meer warm. Jammer. Niet voor herhaling vatbaar
3 aug 2022 om 20:02 De sushi leek niet goed vers te zijn.
1 aug 2022 om 23:54 Smaakte niet super vers de zeewier was droog, wel oké verder alleen mega veel gebakken uitjes op de sushi wat je eraf kan schrapen wat t verpestte
1 aug 2022 om 19:29 Droog en vond het niet vers. Ga hier nooit meer bestellen